<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

6842794655_007bb34abe_z

Cisco Security MSLA - Wij trakteren Cisco Nederland op poffertjes!

30 november 2018 /  Michel van de Pol  /  2 min leestijd

Dit jaar (2018) hebben we met Cisco flinke stappen gezet in de onderlinge samenwerking. Dat was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de medewerkers van Cisco. Dat willen we niet onopgemerkt laten. Daarom trakteren we alle medewerkers van Cisco Nederland op poffertjes.

Nu we de laatste maand van het jaar in gaan willen we de feestdagen samen met Cisco inluiden. Afgelopen jaar hebben we samen gewerkt om Cisco Security MSLA in Nederland beschikbaar te maken voor het MKB. Dat is een 'Pay as you Go' security oplossing van Cisco waarmee u in een maandelijks model gebruik kunt maken van de geavanceerde Cisco Security producten.

6842794655_007bb34abe_z

De eerste Nederlandse partner die Cisco Security MSLA aanbiedt

i4PROJECTS is de eerste Nederlandse Cisco partner waarbij dit mogelijk is. Daar zijn we trots op. We merken dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan resources die zij maandelijks kunnen op- of afschalen. Dat biedt hen de flexibiliteit die nodig is om te kunnen ondernemen anno 2018. Met Cisco Security MSLA kunnen we met diezelfde flexibiliteit endpoint beveiliging aanbieden. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening beter aansluiten op de wensen van de klant. 

Cisco Security MSLA

Cisco Security MSLA is een uitkomst voor met name het MKB. Zij merken namelijk dezelfde security uitdagingen als grote Enterprises maar hebben vaak niet de middelen en de tijd om hier tegenop te boksen. Uit onderzoek blijkt dat 67% van alle midden-kleine bedrijven niet in staat is om bij te blijven met de laatste techniek en security. Hierdoor worden zij steeds kwetsbaarder, blijkt uit hetzelfde onderzoek.. Ruim 60% van het MKB wereldwijd heeft hierdoor in de afgelopen 12 maanden onnodig een cyber attack meegemaakt. 

De oplossing van Cisco en i4PROJECTS zorgt voor een geavanceerde security oplossing die constant in ontwikkeling is. U betaalt per maand een vast bedrag om gebruik te maken van deze beveiling. U schaft dus geen een technologie aan die binnen enkele weken alweer out-dated is. Met Cisco Security MSLA maakt u automatisch gebruik van de meest recente versie van Cisco Security producten. Hiermee blijven uw apparaten optimaal beveiligd tegen cyber-attacks.  

Meer over Cisco Security MSLA

Poffertjeskraam bij het Cisco Nederland kantoor

We zijn blij en zo trots als een aap dat Cisco en Comstor samen met ons dit avontuur is aangegaan. Dat had niet gekund zonder de inzet en het vertrouwen van de medewerkers van Cisco. Daar willen we ze dan ook hartelijk voor bedanken door de 'Happy Holidays' vroeg in te luiden met een lekkere Hollandse portie poffertjes. Dit is niet het einde, maar slechts het begin. We zijn heel benieuwd wat er de komende jaren nog meer zal ontstaan uit deze samenwerking.