<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

Office-365-Zakelijk

Altijd en overal kunnen werken in de Cloud

22 augustus 2019 /  Katja Bos  /  3 min leestijd

Als vervanging voor hun traditionele IT-diensten kiezen steeds meer bedrijven voor de Cloud. Volgens diverse onderzoeken als Capgemini (Cloud Readiness report) en Rightscale (State of the Cloud report) is het tegenwoordig niet meer de vraag of u over zal stappen naar de Cloud, maar wanneer.

Wij geven u het laatste zetje richting uw overstap naar de Cloud. Deze dienst van i4PROJECTS levert u een online werkplek voor alle medewerkers in uw bedrijf. Hierdoor zit niemand meer vast aan een bureau of desktop, maar kan altijd en overal gewerkt worden. De enige voorwaarde is een internetverbinding.

Voordelen van overstappen naar de Cloud

1. De flexibele online werkplek

Als u een werkplek heeft in de Cloud, kunt u via het bedrijfsportaal inloggen op uw eigen werkplek. Het maakt dan niet uit waar u bent want alle documenten, bestanden en zelfs programma’s worden dan ingeladen. Door uw virtuele desktopomgeving bent u niet meer gebonden aan uw bureau. Dit geeft u en uw collega’s een enorme flexibiliteit. U bent niet meer afhankelijk van tijd en plek waardoor u ook gewoon vanuit huis kunt werken als dat nodig is. 

2. Een schaalbare IT-oplossing 

Een bedrijf kan groeien, een bedrijf kan krimpen. Daar zal iedere ondernemer zich vast in herkennen. Helaas groeit een IT-oplossing niet altijd met het bedrijf mee. Werken vanuit de Cloud is dan een uitkomst. U betaalt namelijk alleen voor de werkplekken waar u gebruik van maakt. Het aantal werkplekken groeit dus met u mee. 

3. Uw werkplek in de Cloud

Wat een werkplek per maand kost, is volledig afhankelijk van de eisen die uw medewerker stelt aan zijn werkplek. Er is veel mogelijk in een Cloudwerkplek. Per werkplek betaalt u een maandelijks bedrag voor het beheer en de softwarelicenties. Hierdoor behoudt u de flexibiliteit om snel te kunnen handelen als de markt verandert, maar heeft u wel een IT-voorziening die uw onderneming volledig ondersteunt. 

 

i4PROJECTS vindt het belangrijk dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw bestanden in de Cloud. Daarom bieden wij nu de nieuwste en meest geavanceerde beveiliging aan. Bent u benieuwd naar onze beveiligingsmogelijkheden voor de Cloud? Neem dan contact op met ons!