<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

Cisco Intersight Workload Optimizer

30 november 2021 /  i4  /  3 min leestijd

Vereenvoudig toepassingsbronbeheer voor hybrid cloud en optimaliseer prestaties voor de beste digitale ervaring.

intersight-workload-optimizer-zichtbaar-inzicht-actie

Behaal bedrijfsdoelen met een optimale digitale prestatie

Een positieve digitale ervaring is de sleutel tot behoud en versnelling van zakelijke groei. Daarom kijken veel IT-managers en hoger management naar manieren om IT-statistieken en prestaties van applicaties te koppelen aan bedrijfsresultaten. Cisco Intersight™ Workload Optimizer breekt operationele silo’s af en biedt jouw organisatie het overzicht, inzicht en acties die je nodig hebt om de resultaten te verbeteren.

Eenvoudig zicht op data verkrijgen, op verschillende vlakken, stelt IT-afdelingen in staat om duidelijke en samenhangende inzichten te gebruiken om beter samen te werken en strategische acties te ondernemen. Dit biedt gebruikers een optimale digitale ervaring. Of je je applicaties on-premises, in de cloud of beide draait, je kunt het gat tussen de applicatiestructuur en de IT-infrastructuur overbruggen door jouw omgeving steeds verder te optimaliseren, zodat je steeds betere resultaten neerzet.

Voordelen Workload Optimizer

  • Zicht op de gehele stack geeft inzicht in de behoeften voor resources op basis van vraag in elke laag.
  • Inzicht door middel van analyses, ondersteund door AI, maken realtime beslissingen voor optimale prestaties mogelijk.
  • Acties om prestaties van applicaties te optimaliseren (aanbevolen acties kunnen geautomatiseerd of handmatig worden toegepast).

Implementaties optimaliseren

  • Optimaliseer jouw datacenter en private cloud: Automatiseer plaatsing, schalen en capaciteit van workloads voor optimale prestaties en maximale efficiëntie. Stel snel wat-als-scenario’s op, gebaseerd op de realtime omgeving, om nauwkeurig capaciteitsbehoeften te voorspellen.
  • Beheer cloudresources om aan servicelevels te voldoen: Automatisch en realtime schalen van workloads, opslag en databases. Traceer, rapporteer en bekijk trends voor gebruiksgegevens van rekenkracht, opslag en databases (CPU, geheugen, IOP's, latency en DTU) voor alle regio's en zones.
  • Optimaliseer op kosten voor de publieke cloud: Automatisch Microsoft Azure VM’s, Amazon Web Services (AWS)-instanties, opslag en databaselagen afschalen, om de kosten te verlagen zonder de prestaties te beïnvloeden.

Snel aan de slag

Binnen een uur na installatie geeft Cisco Intersight Workload Optimizer al aanbevelingen voor acties om de IT-resources te optimaliseren en de prestaties van de applicaties te waarborgen. Ervaar het zelf met een trial van 45 dagen.

Trial Cisco Intersight Workload Optimizer

Wat biedt Intersight Workload Optimizer jou?

Cisco Intersight Workload Optimizer biedt je eenvoudig inzicht in wat er in jouw omgeving gebeurt en welke invloed dat heeft op de applicaties. Je krijgt:

  • Zicht op de gezondheid, het gebruik en prestaties van jouw infrastructuur. IT-beheerders zien de samenhang tussen applicaties en infrastructuur en kunnen zo beter geïnformeerde beslissingen nemen over hoe IT-resources toe te passen en te gebruiken.
  • Inzicht in knelpunten in de infrastructuur en factoren die de kosten verhogen. Intelligente analyses verbinden elke laag van applicaties en infrastructuur, waardoor beslissingen over toewijzen van resources worden gekoppeld aan de capaciteitsvraag van applicaties, relevant beleid en beperkingen, terwijl rekening wordt gehouden met beschikbare capaciteit.
  • Vertrouwen in acties die jouw infrastructuur voortdurend optimaliseren om de prestaties van applicaties te kunnen garanderen. Specifieke realtime acties zorgen dat jouw workloads de resources krijgen die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben, op basis van plaatsing, schalen en capaciteit. Je kunt de beslissingen van de software automatiseren op basis van wat voor jou prettig werkt: aanbevolen (alleen bekijken), handmatig (selecteren en toepassen) of geautomatiseerd (in realtime uitgevoerd door de software).

intersight-workload-optimizeAfbeelding 1: geautomatiseerde zichtbaarheid, inzichten en acties dichten het gat tussen applicaties en infrastructuur

Het gat tussen applicaties en infrastructuur dichten voor een optimale digitale ervaring

De digitale ervaring van gebruikers is het nieuwe speelveld waar de verwachtingen worden bepaald door de applicaties die ze dagelijks gebruiken. Nog nooit waren prestaties en betrouwbaarheid zo belangrijk. Dat maakt dat er geen betere tijd is dan nu om de aanjager te zijn van de transformatie hoe applicaties gebruikt worden. Als Cisco-partner werken we graag met jou samen om volledige zichtbaarheid te realiseren, datagedreven inzichten te leveren en acties te automatiseren die jouw meest bedrijfskritische applicaties ondersteunen.

Lees hier meer over Intersight >>

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te bespreken hoe Cisco Intersight Workload Optimizer jouw organisatie kan helpen bij de het verhogen van de digitale ervaring.