<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

CONNECT & SECURE 2019 - THE BRIDGE TO DIGITAL

18 maart 2019 /  i4  /  1 min leestijd

Afgelopen week stond i4PROJECTS op CONNECT & SECURE 2019 – THE BRIDGE TO DIGITAL in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Cisco organiseerde hier haar grootste Networking & Security event van het jaar en wij waren daarbij aanwezig. Samen met onze partner Comstor bemanden wij een stand.

Michel en Niels hebben veel bezoekers te woord gestaan en hebben hun enthousiasme over onze Security Nerf battle duidelijk laten merken. De bezoeker die zich aan onze battle heeft gewaagd en daarmee de hoogste score heeft behaald, verblijden wij binnenkort met een leuke prijs.

De dag begon met optionele learn sessies waarbij technische deepdives centraal stonden met onderwerpen als Cisco Next Gen Wireless, Intent Based Ready Platform, Cisco Software Defined Access en Cisco FirePower.

Daarna volgde de keynote sessie ‘Connecting to Digital’ waarbij in een wervelende setting aan tafel, verschillende sprekers en tafelgasten ons meenamen in de strategie en visie van Cisco.

Na de lunch vonden de Partner Breakout sessies plaats in de verschillende Wachtkamers en Rijtuigen van de Rijtuigenloods. Tijdens deze 25 minuten durende sessies verzorgden partners van Cisco een scala aan break-out sessies waar onderwerpen zoals digitalisatie, networking, security en inspirerende casestudy’s aan bod kwamen. 

In de middag was het tijd voor de Cisco Breakout sessies. Met de mogelijkheid om zelf je ideale programma samen te stellen door te kiezen uit sessies omtrent Intent Based Networking Everywhere, Security, SD-WAN en Meraki.

Gastspreker Martijn Koning is de vrolijke en welbekende spreker die deze inspirerende dag afsloot. Na zijn sessie was er onder het genot van een drankje en een hapje voldoende gelegenheid om te netwerken, ter afsluiting van deze fantastische dag.