<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

hero-component

De introductie van MV32, Motion search 2.0 en Motion Recap

30 april 2019 /  Demi Bolderman  /  2 min leestijd

De introductie van MV32, Motion search 2.0 en Motion Recap

Eind 2018 zijn er 2 nieuwe camera’s geïntroduceerd binnen de MV Smart Camera familie. Dit zijn de MV22 en de MV72. Deze camera’s hebben varifocale lenzen en zijn voor zowel indoor als outdoor beschikbaar. De camera’s komen als vervangend voor de MV21 en de MV71. Het platform voor deze camera’s is hetzelfde innovatieve platform als die van model MV12.

 

MV32-Image-442x450-2

 

Ook is er een nieuwe Fisheye-camera geïntroduceerd, die vanaf een punt een beeld kan geven van 360 graden, zodat u optimaal beeld heeft van de gehele omgeving. Ook is er de mogelijkheid om een telescopic pendant mount aan de camera te verbinden. Dit houdt in dat de camera aan een muur of plafond gemonteerd kan worden met een standaard.

 

ma-mnt-mv-30

 

 

Naast de nieuwe camera’s, zijn er ook nieuwe software releases voor de camera’s. Dit zijn:

  • Motion search 2.0, beschikbaar voor alle tweede-generatie camera’s
  • Motion Recap, beschikbaar voor alle tweede-generatie camera’s

 

De omgeving bekijken vanuit een nieuw perspectief

Dankzij de MV32 is het mogelijk om vanuit 1 punt 360 graden beeld te zien. Deze camera neemt video op, die ingezoomd en teruggespeeld kan worden. Via het Meraki dashboard is het mogelijk om de beelden te bekijken. Zelfs tijdens het bekijken van de beelden van de MV32 wordt er door de camera door gefilmd, zodat er geen beeld verloren gaat. Zo heeft de gebruiker altijd beeld van de volledige ruimte in meerdere richtingen.

De MV32 heeft een 8.4 megapixel sensor en filmt in resolutie van 2058 x 2058. Ook heeft de MV32 dezelfde innovatieve processor als de andere camera’s die tot de tweede-generatie MV-lijn behoren. Ook beschikken deze tweede-generatie MV-camera’s over advanced-analytics waardoor er specifieke objecten gedetecteerd kunnen worden in beeld, met behulp van de continu lerende computer vision en machine learning. Dankij de software en hardware combinatie worden nieuwe objecten gelijk opgeslagen in het geheugen, waardoor de gebruiker altijd de slimst mogelijke camera tot zijn beschikking heeft.

 

Motion-Recap1-450x450

 

Sneller vinden wat u zoekt

De features van de nieuwe MV32 camera zijn al reden tot enthousiasme, maar dit is niet de enige vernieuwing. Ook zijn er twee nieuwe softwarefeatures. De eerste feature is Motion Search 2.0. Via deze software is er een algoritme beschikbaar die de kleinste verandering in uw omgeving detecteert. Dit werkt zowel in het licht als in het donker.

Om makkelijker te kunnen zien wat er bij de Motion Search 2.0 wordt gedetecteerd, is er Motion Recap ontworpen. Motion Recap zet alle waargenomen beelden en veranderingen om in afbeeldingen, om die veranderingen vervolgens in een enkel frame te laten zien. Dit is te zien in het Meraki Dashboard, zodat de gebruiker snel kan zien waar hij naar op zoek is.

Meer zien is meer begrijpen

De nieuwe MV32 Fisheye camera gecombineerd met Motion Search 2.0 en Motion Recap zorgen voor betere zichtbaarheid van de omgeving. Deze camera is voor iedere organisatie een toevoeging aan de veiligheid en zichtbaarheid.

In mei is de camera officieel verkrijgbaar. De software-update voor Motion Search 2.0 en Motion Recap zal in meid beschikbaar zijn voor alle MV-modellen van de tweede generatie.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een MV-camera? Neem dan contact op met i4PROJECTS voor de mogelijkheden.