<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

photo-1525332193053-dee9e7348624

De voordelen van Security as a Service

15 augustus 2019 /  i4  /  2 min leestijd

Wij van i4PROJECTS kunnen niet vaak genoeg benoemen hoe belangrijk het is dat u over de juiste beveiliging voor uw organisatie beschikt. Om deze reden wil i4PROJECTS u zo veel mogelijk informatie geven over zowel de dreigingen als de oplossingen wat betreft security. Toch blijkt dat het niet altijd makkelijk is om de juiste producten te vinden en te onderhouden. Dit komt simpelweg vaak door het gebrek aan tijd, geld en mankracht.

Hierdoor is het voor IT-professionals vaak ook lastig om alle taken uit te voeren, omdat er een gebrek is aan mankracht. Ook het beschikken over specifieke IT-kennis zorgt ervoor dat IT-professionals veel tijd moeten steken in extra leerprocessen, naast het werk wat zij dagelijks uitvoeren.

 De oplossing voor deze knelpunten is vrij simpel; de implementatie van Security as a Service, ook wel SECaaS. Dit is in principe hetzelfde idee als Software as a Service, ook wel SaaS.

 

Abonnementsvorm 

Dit houdt in dat de Securityopties, zoals ook bij i4PROJECTS, beschikbaar zijn in de cloud, waardoor er geen on-premise hardware meer nodig is om deze te installeren. De opties zijn makkelijk op afstand te beheren en uit te rollen. Ook is de organisatie voorzien van de nieuwste updates en beveilingsopties, zodat het een abonnement op innovatie is. Zo is de afnemer altijd voorzien van de nieuwste en beste beveiligingsopties, met de meest optimale functies.  Deze Securityopties zijn beschikbaar in maandmodel, waardoor het afgenomen kan worden in abonnementsvorm. Bij i4PROJECTS zijn er verschillende modellen beschikbaar op maat, zodat de organisatie altijd een passende oplossing heeft voor de wensen en behoefte van de organisatie. Deze modellen zijn terug te vinden op de website van i4PROJECTS.

De Securityopties liggen dus altijd in de handen van i4PROJECTS, waardoor u als organisatie geen zorgen meer heeft wat betreft Security. De voordelen van Security as a Service kunt u hieronder lezen.

  1. Altijd up-to-date: De organisatie en medewerkers beschikken altijd over de nieuwste versie van de beveiligingsopties die worden gebruikt. Zo is er altijd optimale bescherming tegen de nieuwste gevaren.
  1. Besparing op de Securitykosten: Het gebruik van Security-opties in de cloud betekent dat er niet extra geïnvesteerd hoeft te worden in beveiliging via hardware. Ook betaalt de afnemer per maand, wat zorgt dat de kosten verspreid zijn en niet in een keer betaald hoeven worden.
  1. Snel en gemakkelijk op- en afschalen: Via Security as a Service kan het pakket dat de organisatie uiteindelijk aanschaft gemakkelijk worden uitgebreid of ingeperkt. Nieuwe gebruikers kunnen snel en gemakkelijk worden toegevoegd. Dit geldt ook voor gebruikers die de oplossing niet meer nodig hebben.
  2. Gemakkelijker overizcht datagebruik: Data is beter beschermd via Security as a Service, maar dit is niet het enige voordeel. Dankzij het Dashboard, wat onderdeel is van deze Securityoplossing, is het gemakkelijk in te zien wie welke date gebruikt. Zo kan er ten alle tijden gecheckt worden bij welke persoon er iets verkeerd is gegaan, en is de oplossing snel nabij.
  1. Technische ondersteuning van de supportdesk en Security-experts: onze Securityspecialisten hebben meer diepgaande kennis dan het IT-team van de organisatie. Dit komt omdat zij specifieke kennis hebben over de aangeboden Security-oplossingen én omdat ze zich focussen op één specifiek aspect van security.
  2. Ontzorgd en gerust IT-team: Het IT-team kan ten alle tijden gebruik maken van de kennis van de Securityspecialisten van i4PROJECTS. Hierdoor kan uw IT-team zich bezighouden met andere belangrijke kerntaken binnen de organisatie.

 

Wilt u ook de juiste Securityoplossing voor uw organisatie aanschaffen? Maak dan een afspraak met i4PROJECTS, voor de Security as a Service oplossing passend bij uw organisatie.

Kennisbank categorieën