<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

Heb jij je telefooncentrale al ingesteld voor kerst en oudjaar?

1 december 2017 /  Joris van Dijk  /  1 min leestijd

In de laatste maanden van het jaar wordt het bij de meeste bedrijven altijd net even iets drukker. Met de feestdagen in zicht doen we allemaal de laatste inkopen van het jaar. Toch is het wél belangrijk om, ondanks de drukte, even stil te staan bij de bereikbaarheid tijdens de bijzondere dagen die voor de deur staan.

Bereikbaar of niet?

Blijft de telefoon op kantoor bereikbaar als jij en je collega's aan het kerstdiner zitten? Als er niemand is om die telefoon op te nemen loop je misschien wel een klant mis of stel je een klant teleur. Maak daarin een keuze. Stel jezelf in basis de vraag of je überhaupt bereikbaar wilt zijn tijdens kerst en oudjaar. Als het antwoord op deze vraag ja is, geldt dat dan voor alle afdelingen? Of alleen voor service bijvoorbeeld?
Als je niet bereikbaar wilt zijn, wil je dan wel dat bellers alsnog een voicemail kunnen achterlaten? Als ze dat dan kunnen, belt er dan iemand binnen een bepaalde termijn terug? Hoe dan ook, niets doen of inregelen is geen optie. Gelukkig is het geen grote of ingewikkelde klus om je bereikbaarheid ook tijdens de feestdagen van dit jaar goed te regelen.


Doe het nu!

Telefooncentrale ingesteld, dat klinkt misschien wat dwingend, maar dat komt omdat wij in onze dagelijkse praktijk ervaren hoeveel stress het kan geven als er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden. En dan lopen de zaken natuurlijk ook altijd net even anders als verwacht. Aanpassen doe je eenvoudig zelf met onze handleiding, of je neemt contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder.