<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

teams achtergrond wijzigen

Je achtergrond wijzigen in Microsoft Teams

20 april 2020 /  i4  /  1 min leestijd

Nu de meeste mensen vanuit huis aan het werk zijn, kan het soms handig zijn om je achtergrond tijdens je teams-vergadering te wijzigen. Gelukkig heeft Microsoft deze functie sinds kort toegevoegd in Teams als optie. 

Naast het blurren van je achtergrond is het nu ook mogelijk om je achtergrond te vervangen door een andere afbeelding. Het zoeken naar een geschikte ruimte met passende achtergrond is dus voorbij. 

Er zijn twee opties voor het vervangen van je achtergrond.

Optie 1

Voordat de vergadering start, krijg je onderstaand scherm in beeld. Door op het middelste schuifje te klikken kan je jouw achtergrond aanpassen voordat de vergadering begint.

Achtergrond aanpassen in Teams

 

Optie 2

Is je vergaring al begonnen? Ook dan is het mogelijk om je achtergrond te wijzigen. Klik op de drie puntjes en kies voor 'achtergrondeffecten weergeven'.

In Teams achtergrond tijdens vergadering aanpassen

Aan de rechterkant van je scherm verschijnen nu diverse achtergronden waar je uit kunt kiezen. Je kan de achtergrond eerst als voorbeeld inzien, of meteen je achtergrond wijzigen. 

Andere achtergrond in Teams tijdens vergadering

Voorlopig ben je gelimiteerd tot beperkte stockfoto’s van Microsoft, maar vanaf mei zou je in staat moeten zijn om zelf een achtergrond te kiezen.

Wij kunnen niet wachten om onze eigen huisstijl door te voeren!

IT-werkplek in de Cloud, nu al je vragen in een e-book

 

Kennisbank categorieën