<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

HACKER

NL Bedrijven steeds vaker gehackt

21 januari 2019 /  Michel van de Pol  /  1 min leestijd

Vandaag in het nieuws het risico op Cyber bedreigingen vanuit China zijn actueel en waar. DE AIVD heeft in december al laten weten dat Nederlandse bedrijven prooi zijn van een Chinese hackersgroep genaamd APT 10. Ze zijn uit op patenten en intellectueel eigendom. Technologie en informatie waarmee ze een economische voorsprong kunnen krijgen in de toekomst.

We zien de laatste tijd het aantal bedreigingen toenemen. Cyber Security wordt voor alle bedrijven steeds belangrijker. Onze systemen groeien en de hoeveelheid data neemt dagelijks toe. Wij van i4PROJECTS helpen graag op het gebied van cyber security. Wij doen dit met onze service Managed Security die bestaat uit drie verschillende tiers Standaard, Advanced, Premium. Deze service bevat een combinatie van producten die de veiligheid verhogen op WAN, LAN, DNS & Endpoints. Achter deze producten zitten c.q. 250 security analisten die dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van de producten en het analyseren van binnenkomende bedreigingen.

Klinkt onze oplossing interessant voor uw organisatie? Laat het ons weten dan voeren we samen een Security Assessment uit om te bepalen welke dienst het beste bij jullie past.

Wij van i4PROJECTS verzorgen Cyber Security in de volledige breedte van WAN, LAN , DNS & Endpoints. Door het combineren van de juiste producten en het gebruik van CISCO Security’s Threat Intelligence Organisation Talos voorzien wij onze klanten in een totaal propositie.

Vraag een Security Trial aan

bron:

https://www.talosintelligence.com/docs/Talos_WhitePaper.pdf
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4580046/aivd-chinese-geheime-dienst-betrokken-bij-hacken-nederland

Kennisbank categorieën