<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

Producten van Cisco strategisch basisingrediënt

27 augustus 2021 /  i4  /  2 min leestijd

De producten van Cisco vormen bij i4 een strategisch basisingrediënt, zo creëren wij innovatieve IT.

Met dank aan de innovatieve oplossingen van Cisco kan i4 de ambities van haar klanten waarmaken en slimme IT-bedrijven weer in hun kracht zetten. Met vernieuwende Managed Service-oplossingen voor Security, Netwerk en (Werkplek)Beheer kan i4 het anders doen, om zo gewoonten te doorbreken. Alleen zo initieert i4 verandering en innovatie.

i4 werkt al sinds 2012 samen met Cisco en is al 5 jaar officieel Cisco Partner met verschillende specialisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich engineers die door Cisco zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun (deel)oplossingen. Onze IT-specialisten begrijpen namelijk het belang van een stabiel en betrouwbaar IT-netwerk.

Waarom Cisco en i4

Hiermee creëert i4 een wereld vol mogelijkheden. Met Cisco-oplossingen verbinden wij elke gebruiker, elke applicatie, waar dan ook, veilig en snel. Zo brengt i4 met Cisco-netwerken beveiliging (Cisco Secure) en beheer samen in prachtige oplossingen.

Cisco's cloud-based benadering sluit aan op de visie van i4. Daarin is cloud-first het uitgangspunt. Door alles vanuit de cloud aan te sturen is veel mogelijk, zoals API-koppelingen en automatisering. Dit zien we ook helemaal terug in Cisco Meraki.

Medewerkers worden steeds mobieler en hebben een betrouwbaar netwerk nodig. Jouw klanten verwachten een probleemloze digitale ervaring. Daarom is samenwerken met Cisco en i4 een slimme keus. Samen aan jouw toekomst werken en er alles aan doen om ook jouw bedrijf qua IT schaalbaar en veilig te houden. Cisco en i4 gebundeld biedt toonaangevende oplossingen voor het bedrijfsleven die perfect zijn voor elke groeiende organisatie.

Lees bijvoorbeeld ook eens over Software-defined networking een slimme netwerkoplossing.

Vragen over deze samenwerking? Neem contact met ons op

Kennisbank categorieën