<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

Security Awareness Training met Proofpoint - boek een demo

Security Awareness Training met Proofpoint

6 oktober 2021 /  i4  /  1 min leestijd

Ben je wel eens bang dat één van jouw collega’s in een phishing-aanval trapt? Weet je van welke collega de mailbox het meest onder vuur ligt? Voelen je medewerkers zich medeverantwoordelijk voor jouw cybersecurity-aanpak? Als je dit zou kunnen meten, zou je dat dan doen?

Het afgelopen jaar heeft de ontwikkeling van phishing en ransomware een grote vlucht genomen. De plotselinge omschakeling van kantoor naar thuiswerken is niet voor elk bedrijf even soepel verlopen, en daar hebben kwaadwillende personen de vruchten van geplukt. De aanvallen worden steeds geavanceerder, en de phishing e-mails zijn op het eerste gezicht vaak bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Uit onderzoek is gebleken dat nog steeds het grootste deel van het security budget aan het netwerk besteed wordt, met als goede tweede antivirussoftware en pas op de laatste plaats de e-mailbeveiliging. Toch blijkt dat de huidige aanvalsstrategie zich meer en meer is gaan focussen op mensen, in plaats van op de infrastructuur. Om een aanval te laten slagen is bijna altijd menselijke actie vereist, wat jouw medewerkers eigenlijk tot één van de belangrijkste factoren maakt om in te investeren.

Met de Security Awareness Training van Proofpoint kan je jouw medewerkers testen, trainen en helpen cyberveilig gedrag te ontwikkelen, om zo de cyberveiligheid van jouw bedrijf te vergroten. De phishing-simulaties en -trainingen zijn gebaseerd op door Proofpoint onderschepte “echte” e-mailbedreigingen. Dit maakt de phishing-simulaties levensecht en de trainingen aansluitend op de actualiteit. Wij geven je graag een demo, zodat je zelf de mogelijkheden van het user awareness-platform kunt ervaren. Als je vragen hebt over de Security Awareness Training kan je ons ook altijd mailen.

Boek een demo

i4 Managed IT services is official partner van Proofpoint, en Proofpoint Certified Security Awareness Specialist

Proofpoint certified security awareness specialist

Bekijk ook eens onze Managed Security Services