<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=123684421449218&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blogs & Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over IT beheer, Cloud en Security

photo-1502465771179-51f3535da42c

Top 10 redenen voor MKB-bedrijven om Office 365 te gebruiken

26 september 2018 /  Joris van Dijk  /  3 min leestijd

Een Midden- en kleinbedrijf of ZZP-er heeft het extra zwaar. Op een markt waar grote concerns mee concurreren moet je meer doen met minder. Je moet dichtbij je klant staan, de focus leggen op wat je onderscheidt van alle andere bedrijven en flexibeler zijn dan alle concurrenten. 

Microsoft Office 365 helpt je met het bereiken van deze doelen door middel van lage opstart kosten, een groot scala aan features, een vertrouwde Microsoft Office ervaring en gegarandeerde 99,9% uptime. Naast Office 365 kun je ook gebruik maken van producten zoals Google Docs. Waarom zou je als MKB'er dan toch Office 365 verkiezen boven Google Apps? Hier heb je tien redenen:

1. Office 365 hecht waarde aan uw veiligheid en privacy

Het Office 365 pakket van Microsoft is opgebouwd met veiligheid en privacy als kernpeiler. Daarnaast is er geen enkele Office 365 service die ondersteund is met advertenties en is er geen enkel risico dat jouw informatie word gebruikt voor advertentie doeleinden. 

2. Office 365 is beschikbaar wanneer u het nodig heeft

Office 365 is inderdaad een Cloudapplicatie, maar dat betekent niet dat je altijd verbonden dient te zijn met het internet. Of je nu online of offline werkt, gebruik maakt van een PC, mobiel apparaat of een browser, je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

3. Office 365 is effectief en efficiënt

Alle programma's in het Office 365 pakket werken samen. Hierdoor kun je altijd lekker effectief en efficiënt werken. Communiceer met instant messaging, real-time aanwezigheid, video conferencing en de mogelijkheden tot desktop delen vanuit de bekende Office Applicaties.

4. Office 365 laat uw NU productief zijn

Kun je al goed overweg met de Office applicaties zoals Word, Excel en Powerpoint? Dan heb je geen trainingen nodig. Welke dienst je ook kiest, Office 365 is eenvoudig te gebruiken, maar beidt alle voordelen van werken in de cloud.

5. Office 365 maakt het leven makkelijker voor klanten en partners

Met Office 365 krijgt u de voordelen van cloud computing met dezelfde productiviteits-tools als uw klanten en partners.
De betrouwbaarheid van uw documenten wordt behouden over verschillende apparaten (pc, browser en telefoon) en ziet er uit zoals de ontvanger ze verwacht. 

6. Office 365 is gemakkelijk te implementeren en te gebruiken

Office 365 is ontworpen voor professionals en MKB-ers om direct te kunnen gebruiken. Heeft u geen IT-personeel in dienst, geen probleem!
Nieuwe gebruikers en hun toestemming niveaus instellen is een eitje!

7. Office 365 is flexibel

Met Microsoft kunt u kiezen tussen een cloud-gebaseerde oplossing, een on-premises oplossing of een hybride tussen de twee om uw specifieke operationele en veiligheids-benodigdheden tegemoet te komen.
Microsoft heeft één van de werelds grootste ecosystemen om u te helpen om de oplossing te vinden die precies bij u past.

8.  Office 365 biedt financiele garantie als het niet werkt

Office 365 biedt een 99,9 procent Service Level Agreement (SLA). Als deze 99,9 procent niet gewaardborgd wordt staat hier een financiele garantie tegenover. Onze SLA omvat de gehele oplossing en dus niet alleen de ‘core’ diensten. Als het gaat om beschikbaarheid van het product heeft Microsoft zich bewezen. Mocht de dienst om wat voor reden onverhoopt "down" gaan 

Microsoft heeft een bewezen staat van dienst aangaande enterprise-klasse beschikbaarheid en u kunt op ze rekenen om slagvaardig te zijn wanneer de diensten toch onverhoopt ‘down’ blijken te zijn.

9.  Office 365 betekent geen verrassingen

Met duidelijke technologie en roadmaps voor de verschillende diensten en tijdige notificaties van belangrijke updates, biedt Office 365 u de voorspelbaarheid die u nodig heeft om zelfverzekerde zakelijke beslissingen te nemen.

10.  Office 365 biedt hulp wanneer u het nodig heeft

Alle Office 365 abonnementen bevatten community forums met moderators waar u het antwoord kunt vinden op vrijwel elke vraag die u zou kunnen hebben. Mogelijkheid tot 24/7 telefoon-supportis ook verkrijgbaar bij vele abonnementen.

 

New Call-to-action